Hondenhok11
Hondenhok10
Hondenhok9
Hondenhok8
Hondenhok7
Hondenhok2
Hondenhok4
Hondenhok3
Hondenhok1

Doneer een hondenhok

Help mee een dak boven elke hond zijn hoofd te realiseren!

Ter verbetering van het leven van de honden in het asiel in Polen willen wij daar hondenhokken plaatsen. De honden hebben in de winter met barre weersomstandigheden te maken. Veel honden zijn genoodzaakt om met sneeuw, ijzel, wind en regen gewoon op de grond te moeten liggen. Daarnaast is een hondenhok voor een hond ook de gelegenheid om te ontsnappen aan de zon en de hitte in de zomer. Nog teveel kennels zijn niet voorzien van een overdekking, waardoor deze honden getroffen worden door constante blootstelling aan de zon. Maar niet te vergeten is het ook de ideale gelegenheid voor een hond om zich terug te kunnen trekken van de andere honden/mensen of om rustig te kunnen slapen.

De hondenhokken worden in het asiel met de hand gemaakt. Dit omdat deze hokken dan allereerst goedkoper zijn maar ook van betere kwaliteit zijn dan de hokken die te koop zijn. Het materiaal waarmee de hokken worden gemaakt gaat veel langer mee en dan ook minder snel stuk. Daarnaast zijn er geen kosten voor het transport van de hokken. De kosten zijn voor het maken van de hokken en het materiaal. We hebben hierin 4 verschillende maten:

Prijzen
Wanneer u een hondenhok wilt doneren, kunt u dat doen door het desbetreffende bedrag over te maken naar Stichting Dutchy Adoptions, IBAN nummer: NL81ABNA0530533715 te Zaandam, onder vermelding van het formaat hok dat u wilt doneren.

In totaal zijn er al 166 hondenhokken gedoneerd.
We willen de donateurs namens de honden heel erg bedanken voor hun donatie!!

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

De werkplaats: hondenhokken maken en repareren (2 filmpjes):


Verhaal van een pupje zonder een dak:

In de zomer van 2008 (augustus) zijn vrijwilligers met de auto naar het asiel in Polen afgereist om kennis te maken met de medewerkers, en te zien hoe het er daar aan toe gaat. Tevens hebben zij 2 honden meegenomen voor adoptie in Nederland. Meegekomen zijn Lotje (een volwassen hondje) en Marysia (een pupje). In de auto had het pupje een half afgeknipte doos, zodat zij rustig zou blijven tijdens de reis en een eigen plekje had. Zij heeft de hele reis geslapen! Voor het eerst had de hond een veilig gevoel, zijn eigen nest. Zij heeft na aankomst nog dagen doorgebracht in haar nest, als ze zich wou terugtrekken of wou slapen. En dat is hetgeen wat wij graag alle honden willen bieden, een plekje voor hunzelf, waar ze kunnen slapen en beschermt zijn tegen de weersomstandigheden. Zodat elke hond, ondanks dat ze in een asiel verblijven, zich toch een beetje veilig kunnen voelen.