Hondendag 2017

Op zondag 17 september hebben wij weer een hondendag gehouden voor alle adoptiehonden, hun baasjes en de vrijwilligers. Het was een geslaagde dag! Na alle regen in de afgelopen weken hebben veel geluk gehad met het mooie en vooral droge weer op deze dag. We hopen dat iedereen de dag net zo gezellig heeft gevonden als wij.
Natuurlijk was ook dit jaar weer de asielbeheerster Wanda overgekomen uit Polen samen met de vrijwilligers Ania & Malgorzata. De vrijwilligers uit zowel Nederland als Polen vonden het geweldig om alle honden weer terug te mogen zien op deze hondendag. We willen iedereen dan ook heel erg bedanken voor zijn komst!
Onderstaand nog een kort verslag met wat filmpjes en vooral erg veel foto’s:

100_1226
De hondendag is om 13:00 uur gestart op het Erkemederstrand te Zeewolde. Dit was de vierde hondendag die door ons gehouden werd. Net als de vorige keer zaten we ook nu weer in het gebouwtje genaamd de “Space Shuttle” waar koffie & thee en fris was voor iedereen.

Rond 13:45 is de wandeling van start gegaan waar een lange rij met mensen & honden richting het strand gingen. Veel honden hebben gespeeld in het water. Omdat het dit jaar erg druk was op het strand heeft iedereen daarna zijn eigen wandeling gemaakt.
Na de wandeling was er weer een aankomst in de Space Shuttle. Voor iedereen waren er broodjes, koffie/thee en voor de honden waren er koekjes en natuurlijk een bak water. We willen graag Jamie heel erg bedanken voor zijn hulp achter de bar. Hij heeft het fantastisch gedaan! En natuurlijk willen we ook de andere vrijwilligers enorm bedanken voor hun hulp op deze dag waaronder Bjorn, Mariska en Aline!

Er stond tevens een leuk kraampje met lichtgevende halsbanden en lichtjes welke beheerd werd door Mariska. De halsbanden waren er in allerlei maten & kleuren en natuurlijk is de opbrengst gegaan naar Dutchy Adoptions.

Alle gezinnen hebben op onze hondendag ook een goodiebag meegekregen. De inhoud hiervan is gesponsord door: Biofood, NDG, Hart voor Dieren en Petplan! Bij deze willen we ook graag alle sponsors bedanken voor hun deelname aan de goodiebag!

De entree voor de hondendag was gratis of een zak hondenvoer. Het respons hierop was ontzettend groot en we hebben dan ook veel voer gedoneerd gekregen maar andere spullen zoals manden en speelgoed. De Poolse vrijwilligers zijn met een volle bus terug gegaan naar het asiel. We willen iedereen ontzettend bedanken voor alle mooie donaties!!!
De vrijwilligers uit het asiel hadden ook een leuke verrassing mee voor Dutchy Adoptions, een echte trofee & een plant.

Ook dit jaar heeft Judith weer een prachtig fotoboek gemaakt voor Wanda en de andere vrijwilligers uit het asiel. In het fotoboek staan alle ingezonden Happy Endings van de afgelopen jaren. We willen Judith graag bedanken dat ze weer dit mooie fotoboek heeft gemaakt!
Klik hier voor inzage in het fotoboek.

We hopen dat iedereen evenveel als wij heeft genoten van deze mooie en gezellige dag. We zullen in de toekomst zeker weer een hondendag gaan organiseren en deze keer niet zolang wachten als vorige keer. Natuurlijk hopen we dat iedereen er dan weer bij zal zijn.

IMG_0271

Onderstaand treft u een fotoalbum aan met ruim 400 foto’s van de hondendag en een filmpje!

Gezien de hoeveelheid foto’s die in dit album staan, kan het even duren voordat het album zichtbaar is.

Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
IMG_0186
100_1178
IMG_5305
DSC08551
IMG_0243
DSC08555

BDR Fotografie had een speciaal fotohoekje ingericht waar iedereen gratis samen met zijn hond op de foto kon. Onderstaand het fotoalbum:

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Op de linker foto het overhandigen van het fotoboek door Judith en op de rechter het kraampje met de halsbanden beheerd door Mariska:

DSC01947
DSC01910

Bedankt voor uw komst namens de Poolse & Nederlandse vrijwilligers:

DSC01966