Buster (Zaggy)

Zaggy heet nu Buster en is een week bij ons.
Het is een ontzettende lieverd maar het was een drukke week. Hij kon nog niet aan de riem lopen en luisterde totaal niet. Ook is hij drie keer weggelopen; de laatste keer hebben we hem een uur lopen zoeken en één keer stond meneer bovenop het viaduct op de snelweg. Hij kan deuren open maken en probeerde via het aanrecht door het keukenraam te ontsnappen. Ik heb nu een gps-tracker besteld en hij mag voorlopig niet meer los, hoezeer hij het ook nodig heeft.
Toch hebben we deze week veel vorderingen gemaakt:
-hij kon niet aan de riem lopen, nu wel
-gaat zitten op commando
-gaat liggen op commando
-gaat in de mand op commando
-wacht op commando
-blijft naast je lopen als je een ruk aan de riem geeft en “naast” zegt maar gisteren hoefde ik het alleen maar te zeggen zonder ruk aan de riem.
Al met al heeft hij heel veel geleerd in één week.
De katten vinden het minder leuk dat Buster er is. Ze leven al een week buiten omdat Buster achter ze aan jaagt. Zolang ze gewoon lopen gaat het goed maar zodra ze vluchten gaat hij er achter aan, gevolgd door onze andere hond. Ik ben nu bezig om dat te trainen. Ik lok de katten naar binnen en als ze zitten te eten laat ik Buster telkens een stukje dichterbij komen gevolgd door “zit!” Zo komt hij telkens een beetje dichterbij.
Lilly is behoorlijk jaloers als Buster aandacht krijgt en kan dan nog wel eens naar hem uitvallen maar verder gaat het prima tussen die twee. Ze spelen veel en als ze elkaar tegen komen geven ze elkaar een lik over de bek.
We zijn nu al helemaal verknocht aan Buster en het is een aanwinst in ons gezin. Hij laat alles toe en kan goed met kinderen en vreemde mensen. Van de week probeerde ik met een tekentang een teek van zijn buik te verwijderen maar dat lukte niet; bleek het een donkere wrat te zijn. Het beest liet het allemaal gebeuren
Dutchy Adoptions: dit is de tweede hond waar jullie ons blij mee maken. Bedankt!

Groeten,

familie Dekker, Almere

Zaggy3
Zaggy2
Zaggy1
previous arrow
next arrow
Zaggy3
Zaggy2
Zaggy1
previous arrow
next arrow
Shadow