Tosja (Tosia)

Wij waren met z’n allen in blijde verwachting, wat waren we ongeduldig, 29 november was het dan zover. De hele dag waren we al om elkaar heen aan het draaien, de tijd kroop voorbij, terwijl anders het weekend super snel gaat.
Eindelijk was het moment daar dat we Tosja mochten begroeten, ze werd om 10.15 uur bij ons gebracht, we gingen naar beneden om kennis te maken, wat een kleintje en we vonden haar gelijk heel schattig, ze was best wel vies en ook rook ze niet echt lekker. We zijn een stukje met haar gaan lopen en zo kon ze ook kennis maken met haar nieuwe huisgenoot, onze andere hond Jason.
De volgende dag hebben we haar lekker in bad gestopt en zijn we naar de dierenarts gegaan die haar gelukkig gezond verklaarde.
De eerste paar dagen gaven wel wat problemen, Jason had wat moeite met deze kleine, zeer bewegelijke indringster. Nu zijn we anderhalve maand verder en zijn het al dikke maatjes geworden.
Tosja wende al snel aan ons en voelt zich hier helemaal thuis.
We zijn heel blij dat we deze stap hebben gezet en dat Tosja nu bij ons hoort. Ze is een lief, gezellig, speels gezinslid.

Groetjes van
Mariska, Ellie en Ron.

Tosja2
Tosja1
Tosja3
previous arrow
next arrow
Tosja2
Tosja1
Tosja3
previous arrow
next arrow
Shadow