Buddy-Steve (Steve)

Hallo mijn naam is Steve, ik ben een Teckel/mixje langharig. Ik mag bij Vivian en haar gezin logeren tot er iemand komt die mij gaat adopteren. Vandaag een speciale dag, het is dinsdag 23 juli 2013 en vivian vertelde mij dat er iemand komt kijken. Zij is al langere tijd aan het zoeken naar een maatje en heel toevallig sprong mijn foto bij haar in beeld . Zij wil nu komen kijken of ik haar ook leuk vind. Ik hoor ze heet Thea en als ze binnen komt doe ik echt mijn best te laten zien dat ik haar maatje kan zijn. Kruip meteen bij haar op de bank en geef zoveel knuffels dat ik haar hart wel moet stelen.
Maar wat raar, na een heel gezellig uurtje gaat ze er weer vandoor?? zou ze me niet lief vinden?
In de avond hoor ik mijn baasje Vivian met Thea praten en ja hoor ze wil mij als maatje, helemaal te gek!!
Dinsdag 30-7-2013 is de grote dag, mijn nieuwe vrouwtje komt me halen. We stappen na afscheid nemen van Vivian en het gezin in haar wagen, samen met een aardige meneer Jan. We moeten ver rijden, we gaan naar Mill dat is bij Volkel noord- brabant. Geen idee waar dat nu weer is, maar ben benieuwd. Ik slaap de hele weg naar huis toe. Thuis aangekomen staan al mijn spullen klaar voor mij, ik kan wel zien dat ik meer dan welkom ben.
We zijn nu een paar dagen verder en we zijn dikke maatjes. Liggen samen op de bank- wandelen samen – ik mag mee op de fiets en ik heb geknuffelt met de kleinkinderen en kinderen van t vrouwtje ook zijn we zijn bij de Dierenarts geweest. Ik ben kern gezond, maar moet wel een paar kilotjes afvallen ik weeg nu 11,5 kg en dat is niet goed voor mijn pootjes. Dus vrouwtje en ik doen nu samen lijnen, hahaha.
Ik heb Steve de nieuwe naam Buddy-Steve gegeven, daar hij me uit een put haalt, we hebben alle twee genoeg meegemaakt en nu gaan we genieten. Steve helpt mij en ik help Steve.
Ik heb zelden een hond gezien die zo lief is en zoveel vertrouwen heeft en geeft.
Vandaag zondag en blaffen doe ik niet (dacht mijn vrouwtje) Ik dacht alleen thuis te zijn want vrouwtje zei tot zo en was even weg. Er kwamen een paar vreemde aan onze deur en nog voor ze konden aanbellen liet ik even weten dat ik er wel was. Liet een fel gegrom horen en jawel blaffen kon ik ook heel hard. Heb van t vrouwtje (die boven bleek te zijn) een dikke knuffel gekregen en een beloning, lekker brokje eten. mmmm Ben trots zij ze ,dus dat ben ik ook!!
Ik hoop nog heel lang, samen met Buddy-Steve een mooi /gezellig leven te hebben. Daar waar ik ga ,gaat mijn Steve. Samen uit en samen thuis, en iedereen ziet ons graag komen.
Namens mij en steve iedereen die lief is geweest voor hem Bedankt. Nu neem ik de zorg op me voor hem en ik beloof dit heel serieus te nemen, want Steve is dit meer dan waard.
Een trots vrouwtje van Buddy-Steve, Thea uit Mill. En iedereen tot kijk op de hondendag 1 september 2013 ,want dan zijn we van de partij.!!!!!

Steve2
Steve3
Steve1
Steve9
Steve10
Steve8
Steve7
Steve6
Steve4
Steve5
previous arrow
next arrow
Steve2
Steve3
Steve1
Steve9
Steve10
Steve8
Steve7
Steve6
Steve4
Steve5
previous arrow
next arrow
Shadow