Dinda (Sandy)

Februari 2007 werd ik op het vliegtuig gezet om naar Nederland te gaan. Ik kwam aan en zag daar mijn nieuwe baasjes. Dat was natuurlijk allemaal erg vreemd en ik had een lange reis gemaakt met het vliegtuig. Ik werd meteen begroet met eten. Dat begon dus al goed. Moe van de reis in het vliegtuig, moest ik weer reizen. Namelijk naar Enschede. Ik was heel erg rustig in de auto, dit hadden mijn baasjes helemaal niet verwacht. Mijn baasjes waren al meteen blij met mij.

Toen was het zover… Mijn nieuwe thuis. Tot mijn grote plezier zag ik thuis twee rottweilers staan. Vooral die grote interesseerde mij direct. En wat een geluk, dat was de hond die ook hier woonde. Ik besloot dat dit mijn grootste vriendin zou worden. Alleen was dit in het begin niet geheel wederzijds. Ze negeerde mij gewoon. Ik wilde zo graag met haar spelen, maar daar was ze niet van gediend.

Na een tijdje wilde ze ineens met me spelen.EINDELIJK!! We ouwehoeren wat af. Ik ben hier nooit alleen, vaak is die andere rottweiler er ook.
In het begin wist ik ook niet waar ik moest plassen enzo want dit heb ik niet geleerd in Roemenie, maar na een weekje wist ik dit al. Ik ben natuurlijk ook een slimme hond. Ook vind ik het helemaal niet erg om alleen te zijn. Dit kan ik erg goed.

Ik kon meteen goed mee lopen aan de riem.“s Avonds in het donker vond ik in het begin best nog wel eng. Ook luste ik bijna niets, want ik kende al die lekkere botjes niet, nu is dit wel anders hoor. Ik ben zelfs een beetje te dik nu, oeps.

Al met al heb ik het hier erg goed naar mijn zin. Ik maak mijn dag vol met ouwehoeren, luieren op de bank, eten(ik ben verzot op eten) en kwispelen naar iedereen die mij maar aankijkt. Mijn hobbies zijn hier: ouwehoeren, sokken uit de wasmand halen en ermee spelen, geaaid worden en op bed liggen slapen.

Tuurlijk zijn er ook wel een paar dingetjes die ik niet zo goed kan, zoals aan de voet lopen en niet trekken aan de lijn. Maar ja, dat heb ik ook nooit geleerd. Als mijn baasjes meer met mij zouden oefenen, zou ik dit ook kunnen. Ook laat ik niet op mijn kop zitten, ik kom voor mijzelf op. Maar ook dat vinden mijn baasjes juist goed.

Ja ik zie het hier wel zitten. Het is hier een paradijs in vergelijking met Roemenie. Het was het gereis meer dan waard.

groeten vanuit Enschede,

Dinda(Sandy)

op naar de wasmand…. Op zoek naar zo’n leuke sok

Dinda1
Dinda2
Dinda3
previous arrow
next arrow
Dinda1
Dinda2
Dinda3
previous arrow
next arrow
Shadow