Chica (Sabinka)

Rondkijkend naar een klein maatje voor onze andere adoptiehondje Ozzy
(Roemenie) viel ons oog op Sabinka een kleine pekinees, maar ze lijkt meer op een shih tzu na gesprek met Linda was het snel besloten, ze is het ideale vriendinnetje voor onze Ozz.
Vrij snel was er al een tripje naar Polen en zodoende was de wachttijd lekker kort.
Op 17 oktober was het zover Sabinka kwam naar Nederland, na een lange rit die langer werd dan gepland vanwege een weglopertje onderweg, stond rond half 11 savonds Gidea met de kleine mop voor de deur!
Het was zo een grappig gezichtje, haar snoet leek net een kleine baby-gorillaatje!
Eenmaal binnen werd ze hartelijk verwelkomd door Ozzy en de katten, dit boeide haar weinig, ze ging plassen, poepen en water drinken, tja wat wil je ook na zo een trip!!

Vanaf dag 1 hebben wij niet haar geadopteerd maar zij ons!, ze verstaat ook heel goed Nederlands! haha en trippelt al na 2 dagen los mee, we hebben haar omgedoopd naar Chicalekker kort en krachtig en ze luisterd er prima naar.
Zoals bedoeld is ze goede vriendjes met Ozzy en wijkt ook geen moment van zijn zijde
als ik even niet available ben. Ze wordt met de dag wat brutaler en losser, en ze wordt zelfs waaks! haha Zo grappig!!,….
Ze heeft het bij ons prima naar haar zin, en heeft hier vriendjes genoeg behalve Ozz kan ze ook heel goed overweg met de 6 katten en dus heeft ze altijd gezelschap! We zijn heel blijmet haar en aan haar tevreden snoet te zien zij ook met ons. Lekker warm gezellig huisje, eten, wandelen, vriendjes… wat wil een doggie nog meer he? Ik hoop voor vele hondjes dat dit hun toekomst is!,…

Ik wil Dutchy Adoptions bedanken voor al het goeds dat ze doen!, en weet zeker dat mocht er toekomstig ruimte zijn voor een kleintje erbij, we weten jullie te vinden

Anita

Sabinka1
Sabinka2
Sabinka3
Sabinka4
Sabinka5
previous arrow
next arrow
Sabinka1
Sabinka2
Sabinka3
Sabinka4
Sabinka5
previous arrow
next arrow
Shadow