Saba

Zondag 14 Maart een lange dag voor Saba maar ook voor ons haar nieuwe baasjes.
Wij hadden het geluk dat zij bij ons thuis werd gebracht en gelijk toen zij binnen kwam waren wij helemaal verliefd, wat een geweldig lief hondje. Zij heeft haar nieuwe huis onderzocht, maar na een half uuurtje lag zij al aan onze voeten te snurken.
‘s-Avonds ging zij mee naar boven en sliep de hele nacht lekker op haar schapenvachtje voor het bed, af en toe kwam zij even kijken of wij er nog waren.
Na 5 dagen aan de riem te hebben gelopen zijn wij met haar naar het strand gegaan en daar mocht zij voor het eerst los,nou dat was rennen, springen en jagen achter de meeuwen aan met het gevolg dat zij dus de zee in rende en dat vond zij niet zo leuk nat en best koud, heeft het daaarna niet meer gedaan.
Zij heeft nog een ander avontuur beleeft, door dat jagen wat zij doet ging zij in het park achter de eenden aan en schoot toen door zo de gracht in dat was echt schrikken, wij op onze buik om haar eruit te trekken.
Wij zijn er niet meer langs gegaan,iedere dag is het leuk voor haar, en voor ons, zij rent lekker met andere honden in het park waar een groot losloop terrein is en in het Amsterdamse bos. Zij is heel lief tegen mensen en dieren, zij slaapt nu ‘s-avonds lekker beneden in haar warme mand en gaat volgende week naar de hondenschool.
Wij zijn erg blij met haar en kunnen haar nu al niet meer missen als onderdeel van ons gezin, veel liefs van Saba

Saba4
Saba3
Saba2
Saba1
previous arrow
next arrow
Saba4
Saba3
Saba2
Saba1
previous arrow
next arrow
Shadow