Storm (Rubik)

Inmiddels is Storm alweer ruim een half jaar bij ons en gaat het goed met hem. In het begin merkte we dat hij heel voorzichtig en een afwachtende houding had, met name vreemde mannen en andere (grote) honden gaven een probleem. Hij raakte zeer aan ons gehecht en had last van verlatingsangst, een ritje in de auto gaf hem al enorme stress, bang dat wij hem zouden verlaten.

Inmiddels is hij over zijn verlatings- en reisangst heen. Hij springt nu voortaan zelf in de auto en hoopt dat we dan naar het bos gaan. Hij weet nu als we met de auto weggaan, gaan we wandelen in het bos of op bezoek bij Rocky (zijn speelkameraadje). En hij weet dat we uiteindelijk met hem weer naar huis gaan. Binnenkort gaan we starten met een hondencursus om hem van de angst van grote honden af te helpen.

Ondanks dat hij driepoten heeft kan hij alles wat alle andere honden ook kunnen, springen en rennen is voor hem geen probleem. Ook is hij dol op kleine kinderen, vooral de aandacht en de knuffels die hij dan krijgt vindt hij geweldig.

Storm is een lieve aanhankelijk hond, hij is blij als wij thuis zijn en wil het liefst de hele dag gaan wandelen in het bos. Struinen in het bos vindt hij geweldig en als we even niet opletten, rent hij achter de konijntjes aan. Met onze poes Bliksem gaat het samen heel goed, ze zoeken elkaar op en gaan bij elkaar liggen. Wij willen alle medewerkers complimenteren voor de goede begeleiding, voor en na de adoptie.

Rubik11
Rubik10
Rubik12
Rubik9
Rubik8
Rubik7
Rubik6
Rubik5
Rubik4
Rubik3
Rubik2
Rubik1
previous arrow
next arrow
Rubik11
Rubik10
Rubik12
Rubik9
Rubik8
Rubik7
Rubik6
Rubik5
Rubik4
Rubik3
Rubik2
Rubik1
previous arrow
next arrow
Shadow