Rockzy

Het verhaal van Rockzy Amadeus Tiara Polska!

Eindelijk dan het verhaal van onze Rockzy
We wilde heel graag weer een hondje zo gingen we dus op zoek. we kwamen eerst op Dougunia en toen wilde mama en papa toch wel graag even kijken voordat ze het hondje (Dougunia die wij Amber wilde noemen) zouden krijgen. Samen gingen ze naar polen, veel spullen voor de hondjes verzameld en zo kwamen ze bij het asiel aan. Al snel zagen ze Dougunia maar dat was toch niet de hond die wij zochten. Ze liepen nog wel even door het asiel heen en me vader zag opeens een heel lief klein schattig hondje in een hokje zitten. Meteen liepen ze op haar af en wat was ze blij! Dit hondje die nog geen naam had, was nog maar net binnegebracht, ze at niet, maar was zo blij met de aandacht. Mijn ouders hebben meteen gevraagd of ze met haar naar buiten mochten. Samen liepen ze buiten met het kleine hondje. Er lag nog wat sneeuw en wat was ze blij! Zo lief, aanhankelijk en sociaal me moeder wist meteen dat ze dit hondje wilde hebben! Ze konden haar nog niet meenemen want ze moest nog gesteriliseerd en al haar inentingen krijgen. Terug naar Nederland konden me ouders aan niets anders denken dan aan dat schattige puppy!
Opeens ging alles heel snel, we hadden het contract ondertekend ze zou snel naar Nederland komen. Toen hebben we allemaal een naam bedacht voor haar. Me mama en oma vonden : Rockzy mooi, me vader: Amadeus, ik: Tiara en me jongste broer: Polska (omdat ze uit polen komt!). We hebben het gemixt en dus heet ze nu: Rockzy Amadeus Tiara Polska!! Maar haar roepnaam is gewoon: Rockzy die vonden we met z’n alle het mooist.

In het weekend van pasen kreeg ik al mijn cadeaus al, want 2 dagen erna zou ik jarig zijn. Toen stond er dus op een kaartje dat ik het baasje van Rockzy werd! Ik moest toch wel even een traantje laten, eindelijk me eigen hondje! En dat nog wel voor me 16de verjaardag!
Wat was ik nerveus zeg, 17 april 2010 we gingen haar ophalen! Kriebels in me buik, niet kunnen eten, en alleen maar op shell tankstations letten. Toen stopte de auto eindelijk bij het goede tankstation! Met toeval parkeerde we precies naast de vrijwilligers en de hondjes uit Polen en dus ook NAAST Rockzy. eindelijk zou ik haar te zien krijgen. De vrijwillliger tilde haar uit de auto en ik werd helemaal stil, wat een lief beestje zeg!!!!!!!!!! Ik was opslag verliefd op haar! Meteen met haar over de pakeerplaats naar een stukje gras en daar moest ze toch echt even een plasje en een poepje doen. Toen ze klaar was pakte ik een snoepje, zoals ik dat nog wist van de puppycursus met onze vorige honden, liet ik haar zitten en zei ”zit”. En voor ik het kon geloven kon ze in 5 minuten zitten op comando!! dus ze kon gewoon Nederlands! Ik liet het natuurlijk meteen zien en wat voelde ik me trots zeg! Me eigen hondje die naar MIJ luistert! En d’r naam kende ze ook al meteen de eerste dag!dankzij de lieve mensen in het asiel die haar daar op ons verzoek zo al noemde. toen we thuis waren kon ik niet wachten tot het ochtend zou worden. Ze had de hele nacht niet gehuild en netjes geslapen in haar bench. ’s ochtends wist ik nog niet zeker of ik al met haar naar buiten mocht, dus ik wachten op me moeder, 8 uur, half 9, en toen kwam ze eindelijk naar me toe.
Vliegensvlug aan gekleed en lekker met zijn 3tjes naar buiten gegaan. Wat hebben we om d’r gelachen zeg! Ze liep aan de lange lijn en bleef al goed bij ons. er waren net van die nieuwe strepen op de grond gezet en ze snapte er niets van, ze waren dikker dan de weg en dacht dus ze eraf te kunnen pakken! Toen me mama begon te lachen werd ze helemaal wild met idiote rondjes om ons heen te rennen. Wat was ze gek zeg. Alles kan ze al, ze is zinnelijk, ze heeft zonder moeite meteen de eerste dag gegeten, ze leert nu beetje bij beetje behendigheid, maar ze is er wel iets te goed in! Ik moet echt aan me conditie gaan werken wil ik haar bij houden ze kent al heel veel commando’s en voor brokjes doet ze echt alles! Ze is het leukste, liefste, beste cadeau en hondje dat ik ooit heb gezien en gehad heb!

Groetjes van Livanna en een dikke lebber van Rockzy

Nienke, Wanda en haar vele mede helpers en al die lieve mensen bedankt.
Na veel pech gehad te hebben met andere vorige pups die bij goede fokkers vandaan kwamen hebben we nu een fantastische hond.
Waar zelfs mijn zus die niets heeft met honden verliefd op is.
Het is een echte hartedief.altijd vrolijk.
Groetjes Familie Buskens
uit Lelystad

Rockzy5
Rockzy4
Rockzy3
Rockzy2
Rockzy1
previous arrow
next arrow
Rockzy5
Rockzy4
Rockzy3
Rockzy2
Rockzy1
previous arrow
next arrow
Shadow