Kobus (Reksio)

Op 29 november was t zover…..Reksio komt naar Nederland!! We zaten al 2 maanden in spanning…hoe zal hij er in t echt uitzien,hoe groot is hij werkelijk?
En hoe zal hij reageren op Flip,onze andere hond en Suki,onze kat? Volgens de kattentest kijkt hij er helemaal niet naar om…hihi..
s Avonds zijn we naar Zoetermeer gereden om onze Kobus(zijn nieuwe naam) op te halen! We hoefden niet lang te wachten,na een kwartiertje kwamen de busjes eraan gereden..
Waar is Kobus???? Ha,in een reiskooitje samen met een ander hondje! Flip was ook mee en stond braaf te wachten tot hij eruit gehaald werd.
En daar was hij dan….een klein harig stinkerdje,haha!! Hup achterin de auto met zijn tweeen,althans,dat was de bedoeling…Dat verhaal ging niet door..
Het eerste wat hij deed was op de hoedenplank gaan zitten.En toen wij inmiddels geinstalleerd waren kroop hij op de passagiersstoel,uhm…is dat de bedoeling?
Konden we hem eens van dichtbij ruiken…errug fijn..,daar heeft hij heel de terugreis naar Breda gezeten.
Eenmaal thuis besloot hij om zichzelf eens goed te bekijken in de grote spiegel,vond hij wel heel interessant! En t was natuurlijk ook nodig om overal zijn geur te gaan verspreiden middels
vele plasjes door het huis. En dat heeft hij nog wel een aantal dagen volgehouden..De volgende dag moest hij onder de douche,wat niet zonder slag of stoot ging.
De kat had hij in eerste instantie niet zo in de gaten…Maar toen dat wel gebeurde was het hek van de dam! Arme Suki,die moest het wel ontgelden,allesbehalve catproof!
Maar goed,na een tijdje raakten ze aan elkaar gewend…Met Flip ging het van begin af aan al goed,ze waren gelijk vriendjes,gelukkig maar.
Kobus is hier nu bijna 2 maanden en hij toont steeds meer zijn karaktertje,jaja.. Komt ie…
Heel af en toe plast hij nog binnen,bijvoorbeeld als hij te weinig aandacht krijgt naar zijn zin. hij blaft naar voetgangers,fietsers,scooters,wil ze zelfs achterna rennen.
Eet je brood van je bord en schooit om lekkers,kortom een heerlijk beest!! En van knuffelen krijgt hij helemaal geen genoeg!!
We zijn zo enorm blij met deze kleine schat,die ongeveer 10 jaar is nu. We hopen dat wij nog lang van deze kleine ondeugd mogen genieten!

Wij wensen jullie heel veel succes met de stichting,
namens Kobus en co,hartelijk bedankt en veel liefs!

Reksio_kobus en co 009
Reksio_trier en kobus 025
Reksio_trier en kobus 083
Reksio_trier en kobus 087
previous arrow
next arrow
Reksio_kobus en co 009
Reksio_trier en kobus 025
Reksio_trier en kobus 083
Reksio_trier en kobus 087
previous arrow
next arrow
Shadow