Rexie (Reksio)

Wij zijn het 6e adres, in 8 maanden tijd, waar Rexie in nu thuis is. Wij zijn consequent met de opvoeding bezig geweest en onze Rexie begint al een echte hond te worden.Toen hij voor het eerst bij ons binnenkwam heeft hij eenmalig een grote pas neergelegd. De eerste twee nachten had hij het even moeilijk maar hij slaapt nu in zijn eigen mandje.
Rexie heeft vele namen gehad: Het ging van Reksio naar Cyko en van Cyko naar Rebel. Daarom hebben wij besloten redelijk terug te gaan naar de oorsprong en hij luistert daar perfect naar.Rexie is een hele sociale hond en gaat graag met zijn baasje rennen naast de Segway. Ook is hij helemaal wild van een groot bos bij ons in de buurt.
Daar komt hij veel honden tegen en hij moet ze allemaal even begroet hebben. Het bijten en zijn machogedrag zijn zo goed als weg. Alleen heeft hij nog nog erg veel last van verlatingsangst.Ik weet zeker dat ook dit nog een keer verdwijnt. Hij heeft ons vertrouwen gewonnen maar logisch dat hij daar nog wat last van heeft, gezien zijn voorgeschiedenis.
Ik adviseer dan ook mensen die een jonge hond hebben, geen trekspellen te geven. Stoeien is leuk maar trekken en heftig laten grommen daar kweek je macho en agressief gedrag mee.De achterpoten van onze Rexie beginnen al weer redelijk recht te worden, hij had namelijk behoorlijke O-poten.Wij zijn erg blij met onze Rexie en als je hem mee zou maken dan zie je dat hij bij ons erg gelukkig is.

Rebel1