Max (Racker)

Met trots presenteren wij u: MAX!

Op 31 maart 2011 hebben wij samen met onze hond Toby ons nieuwe maatje Max (voorheen Rakker) opgehaald bij zijn lieve pleeggezin.

We hebben 2 dagen de tijd gehad om kennis te maken met Max en om te zien of het tussen de honden ook klikte. Dat ging gelukkig prima, er werd meteen gespeeld. En dat doen de heren nog steeds iedere dag! Als wij uit bed komen is dat voor de honden het startsein om te beginnen met spelen.

Max was erg snel gewend aan ons. Toby had er iets meer moeite mee maar binnen 2 weken was de vriendschap een feit. Max had na een paar dagen al begrepen wat zijn nieuwe naam was en hij heeft de kunst van het luisteren van Toby afgekeken. Ook is hij heel lief voor kinderen. Ze mogen hem aaien en knuffelen en hij vind het best. Daar zijn we erg blij om want Toby is er ook al zo makkelijk mee dus zijn kinderen in onze omgeving eraan gewend dat ze de honden aan mogen halen. Max is erg graag bij ons en blijft dan ook dicht bij ons in de buurt. Zo komt hij ook graag aan tafel zitten en als hij honger heeft of naar buiten wil ‘praat’ hij tegen ons. Dat is ontzettend grappig en we moeten er dan ook vaak om lachen.

Ons was verteld dat Max soms wat problemen had met mannen. Dat hebben wij ook al snel gemerkt. Gelukkig hebben we hieraan gewerkt want Max kon erg boos worden op voorbijgangers bij het uitlaten. Eind juni hebben we hem meegenomen naar een drukke verjaardag waar ook een tiental mannen waren en dat ging prima, hij was helemaal op zijn gemak.

We merken dat hij snel leert en dat hij begrijpt wat wij bedoelen. Hij heeft natuurlijk niet altijd zin om te luisteren maar hij brengt zichzelf en ons er niet mee in moeilijkheden.

Wij gaan vaak van huis en de honden mogen bijna altijd mee. Max vind het geweldig als zijn tuigje weer aan gaat, dan weet hij dat we naar de auto gaan en dat is altijd leuk! Een weekendje naar het strand waar hij intensief putten graaft waarna hij er lekker in gaat liggen. Of naar de heide waar hij zijn lange neus kan volgen. Het liefst zwemt hij iedere dag, net zoals Toby. En een modderbad op zijn tijd slaat ook Max niet af.

Wij zijn ontzettend blij met Max en we weten dat Max zich ook thuis voelt bij ons. Zijn dagelijkse lange wandelingen zijn altijd een feest en in huis is hij rustig. We hadden niet verwacht dat de honden al zo snel dikke maatjes zouden zijn en het is ons enorm mee gevallen hoe snel Max zich aan ons heeft aangepast. De honden zijn samen zo vriendelijk naar andere mensen dat we ze overal mee naartoe kunnen nemen en dat is wat we ook wilden bereiken!

We willen via deze weg Dutchy Adoptions bedanken voor het geweldige werk wat de doen. Wij zijn erg goed voorgelicht door jullie over Max en over de adoptie zelf.

Daarbij willen wij ook de aandacht richten op het geweldige opvanggezin waar Max een aantal maanden aan heeft mogen sterken. Het is fantastisch dat mensen zo veel tijd en aandacht in dieren kunnen en willen stoppen. Door het werk van Dutchy Adoptions en het pleeggezin hebben wij er een geweldige hond bij die bij ons krijgt wat hij verdient, een fijn thuis waar hij voor altijd mag blijven.

ENORM BEDANKT!!!

Racker18
Racker17
Racker16
Racker15
Racker14
Racker11
Racker13
Racker12
Racker10
Racker9
Racker8
Racker7
Racker6
Racker5
Racker4
Racker3
Racker2
Racker1
previous arrow
next arrow
Racker18
Racker17
Racker16
Racker15
Racker14
Racker11
Racker13
Racker12
Racker10
Racker9
Racker8
Racker7
Racker6
Racker5
Racker4
Racker3
Racker2
Racker1
previous arrow
next arrow
Shadow