Asha (Pianka)

Wij hebben Asha geadopteerd via jullie site. (toen heette ze nog Pianka) Toen we haar foto hadden gezien waren we meteen verkocht en toen we ook het stukje hadden gelezen dat erbij was geschreven hadden we ook wel zoiets dat ze goed bij ons gezinnetje zou passen.
We hadden al een hond, Jackie, en het leek ons voor haar ook wel leuk een zusje erbij te hebben.
Toen zij elkaar voor het eerst ontmoetten begonnen ze in eerste instantie tegen elkaar te blaffen. Dat duurde ongeveer een kwartier tot een half uur, daarna was het gesnuffel en eigenlijk was het toen wel goed.
Toen we op een gegeven moment ook weer op weg naar huis zouden gaan was het natuurlijk afwachten hoe ze zou reageren dat ze met ons mee ging, maar dat ging eigenlijk goed. Ze ging vrij gemakkelijk onze auto in. Ik had Jackie bij mij voorin genomen, had haar kussen op de grond gelegd en daar lag zij lekker. Voor Asha hadden we ook een kussen gekocht een meegenomen zodat zij achterin bij ons jongste zoontje van 7 kon liggen. Maar ze had zelf zoiets “ik wil ook voor”, dus haar halve lichaam kwam door de twee stoelen naar voren en zo ging ze liggen. (zie foto) Maar later is ze toch ook nog wel naar achter gegaan tot blijdschap van ons zoontje haha (zie foto)
Eenmaal thuis aangekomen ging ze ook makkelijk ons huis binnen.
Qua leeftijd liggen ze ook heel dichtbij elkaar, dus dat is wel leuk. Ze zijn ook zeer gewaagd aan elkaar. Erg leuk hoe ze met elkaar spelen.
Asha is erg beschermend van aard. Als Jackie iets doet wat niet mag en ze krijgt “straf” dan gaat Asha voor haar staan. Niet grommend ofzo, maar gewoon beschermend.
Ze hebben beiden een eigen mandje, maar liggen ook heel vaak bij elkaar in één mand. (zie foto)
Sinds afgelopen weekend hebben we er ook een jong poesje bij. Ze was uit een auto gezet en vrienden van ons hadden haar opgevangen maar hebben al een kat en willen er eigenlijk maar één.
Ons zoontje was bij ons en dat poesje zat heel de tijd bij hem. Op een gegeven moment vroeg hij aan onze vrienden of wij haar mee mochten nemen en dat mocht. Ook zij ging weer gemakkelijk mee de auto in, lag lekker te slapen.
Nu dan bezig dat de honden met de poes goed kunnen opschieten. Het gaat steeds wat beter. Asha is heel erg beschermend over haar. Denkt serieus dat ze haar moeder is. Wil constant bij haar zijn
zijn. Jackie mag ook eigenlijk niet in de buurt komen van haar, dan duwt ze haar weg. Dus ze beschermt de poes tegen Jackie en Jackie voor als ze straf krijgt hahaha. Alles wat kleiner is beschermt ze. Wel lief. Zie de laatste foto met hun alle drie erop. Schattig he.
Nou, het is ondertussen een heel boekwerk geworden, dus ik ga stoppen.

Groetjes Maurice en Bianca

Pianka8
Pianka7
Pianka6
Pianka5
Pianka4
Pianka3
Pianka2
Pianka1
previous arrow
next arrow
Pianka8
Pianka7
Pianka6
Pianka5
Pianka4
Pianka3
Pianka2
Pianka1
previous arrow
next arrow
Shadow