Obi

hier weer een update over onze Obi. Het gaat nog steeds heel goed! Hadden we al verteld dat de kennismaking tussen onze kat en Obi zonder onze inmenging helemaal vlekkeloos is verlopen? De eerste dagen wilde Obi helemaal niet in huis komen, dat vond hij maar niks. Toen hij dat eenmaal durfde was hij nog steeds heel ‘verlegen’ en dat zorgde er mede voor dat de pikorde heel duidelijk was. Daarbij kwamen nog een paar goedgeplaatste tikken van de kat als Obi te dichtbij kwam en daarmee was alles duidelijk. Obi kijkt nog steeds de kat liever niet aan, alleen stiekem..

Al binnen een paar dagen kon Obi naar hartelust rennen in de bossen want hij blijft je constant zoeken en komt telkens even kijken waar je bent. Wat wel geduld vergde was dat wanneer je hem riep om weer aan te lijnen, hij rondjes om je heen bleef cirkelen en het weleens lang duurde voor we naar huis konden. Maar inmiddels weet hij precies wat de bedoeling is en komt graag voor de aai en het snoepje weer naar je toe. Fietsen met Obi gaat ook prima, we hebben een tuigje gekocht en hij vindt het leuk om te trekken.

In het begin was hij dus niet zo graag binnen, liever in z’n warme nest in de schuur. Maar zoals je op de foto kunt zien heeft ie dat inmiddels ook overwonnen en ligt hij toch graag af en toe even bij ons in de buurt te slapen.

Hartelijke groet,
Hetty en Marco
Len en Moon

Obi3
Obi2
Obi1
previous arrow
next arrow
Obi3
Obi2
Obi1
previous arrow
next arrow
Shadow