Nora

Nora is op 18 december 2011 bij ons gekomen. Na een voorzichtig begin is ze nu helemaal op haar plek bij ons in huis. Op 14 januari gingen we als gezin het bos in, en liep ze zelfs los. Ze luisterde uitstekend(tijdens overige wandelingen doen we dat nooit, is nog veel te vers en soms bang, dus dat zou zomaar fout kunnen gaan). Vrienden van ons (met hun hond) waren meegegaan, ook dat ging heel erg goed. De twee lijken vriendinnen van elkaar te worden, dat bos avontuur heeft daar zeer zeker aan bijgedragen.
Nora is een waar cadeautje voor ons. Ze blaft nagenoeg niet, is in huis rustig, ze begint af en toe te spelen met ieder van ons. Ze is zeer selectief in haar contactname met mens EN dier, en zal nooit een allemansvriend worden. Ze laat iedereen toe voor een aai over haar bol, maar als ze verder geen contact zoekt, kruipt ze in haar mandje en vind daar haar rust meteen weer. Kinderen vind ze helemaal het einde, daar is ze heel lief voor, zoekt ze op om “hai” te zeggen en gaat verder met haar eigen plan.
’s Avonds als het rustig is in huis en de kindergeluiden gedempt zijn ligt ze veelal op mijn schoot te rusten na een meestal actieve dag.
Heerliijk is dit dier, om om ons heen te hebben. Ze went steeds beter aan alles en iedereen, elke dag een beetje meer. Ze gedraagt zich keurig en is enorm plezierig om erbij te hebben.

We zijn elke dag blij dat we via duychy adoptions onze Nora hebben gevonden! 🙂 Een uniek aaibaar vriendje erbij in huize Wilbers 🙂

Vele groetjes,
fam. Wilbers

Nora3
Nora2
Nora1
previous arrow
next arrow
Nora3
Nora2
Nora1
previous arrow
next arrow
Shadow