Nikita

Hallo ik ben Nikita en woon sinds 17 februari bij Harm en Sandra in Heerhugowaard.

Ik heb het hier erg naar mijn zin samen met drie katten die mij al redelijk accepteren.
Toen mijn baasjes besloten om een hond te nemen waren ze er al snel over uit dat deze(ik dus uiteindelijk)bij Dutchy Adoptions vandaan moest komen,daar een vriend van hun hier ook al 2 fantastische honden vandaan heeft.
Na een paar weken gezocht te hebben stuiten ze opeens op mijn foto,ik was toen nog niet zo lang in Nederland en zat bij een lief opvang gezin samen met mijn broertje Bowie.
Mijn baasjes waren gelijk verliefd geworden op mijn lieve snoetje en er werd snel contact gemaakt met Dutchy Adoptions om mij te komen bekijken.

En opeens stonden ze daar dan voor mijn neusje om kennis met mij te maken.
Ik ben meteen op ze af gegaan en heb ze heel lief begroet,ze stonden me wel aan.

Een week later zijn mijn nieuwe baasjes mij komen halen en sinds dien mag ik bij ze wonen,ik heb het goed naar mijn zin.

Mijn baasjes gaan 1 keer per week met me naar een gebouw waar nog meer hondjes zijn,daar mag ik dan mee spelen en leer ik hoe ik moet zitten en liggen enz dit is wel leuk want ik ben erg leergierig.

Verder nemen mijn baasjes mij regelmatig mee naar een land waar veel bomen staan of naar een grote waterplas en dan mag ik heel hard hollen en met andere hondjes spelen JOEPIE!!!!
Ook mag ik vaak mee met Terra en Rory samen met vrouwtje en hun baasje dan gaan we lekker spelen en ravotten,eigenlijk zijn ze zo’n beetje mijn grote broer en zus.

(zie foto): Maar nu even niet,want ze hebben me naar een aardige mevrouw gebracht die heeft mij laten slapen en mijn buik geschoren wat er toen gebeurt is weet ik niet,maar sinds dien moet ik s’nachts een lampenkap op,heel vreemd,ik hoop wel dat dit niet voor altijd is want dan wil ik weer terug naar dat opvang gezin.

Nou dit is tot zo ver mijn verhaal ik hoop dat jullie de foto’s van mij net zo leuk vinden als mijn baasjes.

Een poot en lik van Nikita.

Nikita19
Nikita17
Nikita16
Nikita15
KCWF;DeVork:Heerhugowaard;7april2011
Nikita13
Nikita11
Nikita12
Nikita10
Nikita9
Nikita8
Nikita7
Nikita6
Nikita5
Nikita4
Nikita3
Nikita2
Nikita1
previous arrow
next arrow
Nikita19
Nikita17
Nikita16
Nikita15
KCWF;DeVork:Heerhugowaard;7april2011
Nikita13
Nikita11
Nikita12
Nikita10
Nikita9
Nikita8
Nikita7
Nikita6
Nikita5
Nikita4
Nikita3
Nikita2
Nikita1
previous arrow
next arrow
Shadow