Beauty (Nera)

Nera, ons adoptie prinsesje, heet nu Beauty.

Na een paar weken vlinders in mijn buik, was het dan zover dat wij ons kleine meisje Beauty 10 januari op konden halen, dit werd uit eindelijk wegens de zware weersomstandigheden 11 januari `s morgens om 00.25 uur. Wij hadden het geluk dat een vrijwilligster samen met haar vader Beauty mee hebben genomen naar Haren, dit was 35 minuten rijden van ons huis, nog onze hartelijke dank hiervoor.

Om 1.40 uur konden wij onze kleine meisje Beauty naar binnen dragen.
In de auto weigerde Beauty een koekje aan te nemen, zelfs in huis was zij hier niet van gecharmeerd, gelukkig had ik zaterdags een ons rosbief meegenomen, zodat Beauty toch nog wat te eten binnen kreeg, en ja dit had ons klein madammeke binnen een mum naar binnen en wij meteen haar vertrouwen, daarna heeft Beauty 3 koekjes gegeten en heel veel gedronken, begon daarna de hele kamer te besnuffelen, we zijn tot halfzes met haar opgebleven, zodat ze even aan ons kon wennen, daarna Beauty op de arm mee naar bed genomen, wat genoot die kleine pop van het zachte warme bed.

Om 9.00 uur Beauty brokjes gegeven, maar daar was ze niet zo van gecharmeerd, wilde rosbief hebben, maar dit was helaas op, dan maar zalm gegeven, dit ging er in als koek, `s avonds kreeg Beauty brokjes met vers gekookte vlees, wat er gelukkig in ging.

Donderdag 14 januari met Beauty naar Jenny Monna, de dierenarts in winschoten.
Deze constateerde een bacterie in haar oortjes met gisting, gelijk aan de mens als een schimmel infectie, 6 weken moeten wij Beauty dagelijks haar oortjes druppelen, maar gelukkig waren haar longetjes en hartje perfect als ook haar gewicht, beiden oogjes zit een blauw plekje op, dit komt volgens de dierenarts door gebrek aan vitamine B, en mineralen, dus heeft Beauty voor een maand vitamine B meegekregen.

De dierenarts heeft een groot compliment voor Wanda, hoe deze Beauty heeft verzorgd en af heeft geleverd gezien de barre omstandigheden waar in ze daar leven.

We hadden met Jenny Monna, een afspraak voor 22 januari, om even het bloed van Beauty na te kijken, aangezien ze daar in, de nier en lever functie kunnen bepalen, tevens de witte en rode bloedcellen kunnen tellen als mede de enzymen kunnen bepalen, alles was perfect.

Bovengenoemde actie hebben wij gedaan, Beauty een goede start in “Nederland” te geven.

Beauty is één van de boerderij hondjes, droeg heel wat angsten met zich mee. Inmiddels na 5 weken is Beauty uitgegroeid tot een heel spontaan vrolijk speels meisje, die inmiddels durft te blaffen en met popjes speelt, ook was Beauty met 10 dagen helemaal zindelijk, en wat krijgen wij héél veel liefde van onze schat, zouden haar voor geen goud willen missen.

Mijn grote dank gaat uit naar Gidea en Wanda en haar vrijwilligers, naar al de kanjers van vrijwilligers, die de hondjes onder zeer barre omstandigheden hebben opgehaald.

Nera9

Gister 15 februari, durfde ik voor de
eerste keer met een popje te spelen.

Nera8

Ga zo wandelen met mijn mama.

Nera7

In de armen van mijn mama.

Nera6

Na 4 weken voor `t eerst geblaft, tegen mijn grote broer.

Nera5

Even heerlijk op de tafel liggen.

Nera4
Nera3

Beauty op de arm bij haar papa.

Nera2

Beauty zit op iets lekkers te wachten.

Nera1

Beauty licht heerlijk te slapen, is `t geen schatje!

previous arrow
next arrow
Nera9
Nera8
Nera7
Nera6
Nera5
Nera4
Nera3
Nera2
Nera1
previous arrow
next arrow
Shadow