Mobi

Mobi woont nu 5 maanden bij ons. Wij hebben ook 2 katten en in het begin moesten ze aan elkaar wennen, maar nu zijn ze echte vrienden. Vooral onze kater Tobi is als een blok voor hem gevallen!! Zou het aan de naam liggen?

In de eerste week gingen er wat dingetjes mis: Mobi is er met een Barbie van Sara vandoor gegaan, heeft een kussentje kapot gemaakt en gromde naar ons wanneer hij een bot aan het eten was. Maar gelukkig leert hij snel en is hij nu meestal erg braaf. Het grommen tijdens het eten van lekkere hapjes heeft wel even geduurd om af te leren, maar nu gaat dat supergoed.

Toen we voor het eerst gingen stofzuigen bleef hij slaperig liggen. Dit hadden we echt niet verwacht! En de eerste keer dat de tv aanging is een van de weinige momenten dat Mobi heeft geblaft bij ons. Met tv was hij waarschijnlijk niet bekend, inmiddels is hij een trouwe fan van The Dogwisperer.

We gaan soms met de bus naar het bos of de duinen in Bergen. Mobi vindt het altijd leuk om met de bus te reizen omdat hij weet dat we samen iets leuks gaan doen. Mobi gaat lekker liggen in de bus en schuift in de bochten alle kanten op, maar dat maakt hem niets uit! Hij blijft liggen en maakt zich niet druk. Ook de trein is geen probleem voor hem. Naast de fiets lopen vind hij ook leuk.

We wonen zelf in Egmond aan Zee en de duinen en het strand vindt Mobi helemaal geweldig. Het is inmiddels bekend terrein voor hem. Er zijn veel routes waar hij lekker los kan lopen. De zee was in het begin erg eng voor hem. Hij meed al het water en ging er met grote bogen omheen. Na wat oefening is het strand een fijne plek voor Mobi geworden. Waar hij eindeloos lang en superhard gaat rennen. Dan rent hij zo hard rondjes dat hij schuin door de bochten gaat en alles om hem heen vergeet.

Mobi voelt zich helemaal thuis bij ons en wij zijn erg gelukkig met hem.

Een speciale hartelijke groet aan Trudy Dijkstra van Dutchy Adoptions voor al haar hulp.

Groetjes Maria en Sara, kopjes van Mimi en Tobi en een pootje van Mobi

Mobi8
Mobi7
Mobi6
Mobi5
Mobi4
Mobi3
Mobi2
Mobi1
previous arrow
next arrow
Mobi8
Mobi7
Mobi6
Mobi5
Mobi4
Mobi3
Mobi2
Mobi1
previous arrow
next arrow
Shadow