Mik (Mint)

Een paar dagen geleden is Mint vanuit zijn pleeggezin bij ons (Teun en Marloes uit Boxtel) gekomen. Inmiddels heeft hij een nieuwe naam. Mint heet nu Mik. Mik heeft hier een nieuw vriendje namelijk een enthousiaste Aire Dale Terrier. Het gaat heel goed met Mik. In de omschrijving stond dat hij lief was naar iedereen en niets is minder waar! Het is een echte knuffel. Je maakt hem blijer met een aai over zijn koppie dan met een hondensnoepje.
Mik is een hele vrolijke hond. Alles is nog wel een beetje spannend voor Mik, zoals de Lama’s die in het park in de buurt lopen. Gelukkig zitten ze achter het hek, maar Mik vindt ze nog wel erg groot! Gelukkig komt hij erachter dat we hem nooit iets aan zullen doen en hij op ons kan vertrouwen, dus als de baas niet bang is zal het allemaal wel meevallen.
Iedereen is helemaal weg van Mik, maar ja hoe kan dat ook anders als je er zo lief uitziet. Voor Mik heeft dit een hoop voordelen, want hij kan overal wel een knuffel krijgen. Stop je hem te knuffelen dan gaat hij lekker naast je zitten in afwachting op de volgende aai; Krijgt hij deze niet dan gaat hij lekker zijn eigen gangetje.
Binnenkort gaat Mik lekker op hondencursus en we zijn al een beetje begonnen met trainen. Mik is een erg slimme hond en pakt alles dus lekker snel op. Na het spelen en oefenen is Mik moe maar voldaan en dan weet hij zijn rust goed te vinden.
Zijn mandje is al echt zijn eigen plekje. De eerste nacht lag hij hier al lekker in te slapen. Hij heeft die nacht beter geslapen dan de baas, want voor ons was het natuurlijk afwachten hoe dat zou gaan en we waren dus extra alert. Net als alles ging dit dus heel soepel. Mik is een heel gezellige, makkelijke, lieve hond en we hadden niet beter durven hopen en wensen!

Groetjes,

Mik, Teun en Marloes

Mint5
Mint4
Mint3
Mint2
Mint1
previous arrow
next arrow
Mint5
Mint4
Mint3
Mint2
Mint1
previous arrow
next arrow
Shadow