Neela (Lizzy)

Neela geeft even een update.

De reis naar huis ging heel goed. Eerst even wennen in de auto (tja, ik ging van links naar rechts en van voor naar achteren) Op de snelweg kon ik even gaan liggen bijkomen.
Eenmaal aangekomen in mijn nieuwe huisje moest ik alles even goed snuffelen en heeft baasje mij meegenomen voor een wandeling.
Daarna lekker in de tuin. Ja, ik moet nog vast, want ik weet al elk kiertje te vinden om de weide wereld in te gaan. Balletje is voor mij niet interessant geef mij maar een stok van klein formaat.’s Avonds even lekker uitpuffen in de avondzon.

Gisteren had ik het best wel een beetje moeilijk. Ik miste mijn speelvriendjes. Wist echt niet wat ik moest doen. Baasje was al 2 uur met mij wezen wandelen, maar had nog energie voor 10. Hele dag keek ik haar heel zielig aan. Die moest nog leren mijn gepiep en blik te negeren. Psst, vind ze best moeilijk hihi, maar dat zal wel veranderen.

Vandaag ging het al een stukje beter. Lekker los rennen en wat een uitzicht. Dit is mijn jachtgebied. Ja, ik ben echt een jagertje. Eendjes, vogels, vissen, eigenlijk alles wat leeft of beweegt ga ik achteraan. (baasje zit wel echt met de handen in het haar. Ik eet namelijk alles op wat ik tegenkom. In de tuin mieren, gras, slakken, blaadjes, wespen en bijen zijn ook interessant, heb nog niet in de gaten dat, dat niet zo slim is) Onderweg vis ik van alles uit het water en haal veel uit het gras vandaan. Ik hoes nu een beetje slijm op. Enig idee hoe ik dit af kan leren? Verder lekker spelen met andere honden die ik onderweg tegenkom.

Als ik een kat buiten zie ga ik een beetje blaffen en piepen, maar er lopen er ook zoveel rond.
Dit is het wel zo’n beetje. Baasje is nu bezig een cursus aan het zoeken. Vele zijn al in maart begonnen of zitten vol. Ik moet nog een hoop leren, dus ze zoekt nog even verder.

Pootje Neela

Lizzy6
Lizzy5
Lizzy4
Lizzy3
Lizzy2
Lizzy1
previous arrow
next arrow
Lizzy6
Lizzy5
Lizzy4
Lizzy3
Lizzy2
Lizzy1
previous arrow
next arrow
Shadow