Phoebe (Karolinka)

Al een tijdje waren wij aan het rondkijken op Dutchy Adoptions, toen we Karolinka zagen werden we gelijk enthousiast. Snel een mailtje gestuurd en gelukkig hebben we dat gelijk gedaan, want er bleken diezelfde dag nog meer mensen enthousiast te zijn voor Karolinka (hoe kan het ook anders met zo’n ondeugend koppie).
Op 31 mei konden we naar haar toe, want ze was al in een opvanggezin hier in Nederland. Als het klikte mocht ze gelijk mee. We werden opslag verliefd op deze dolenthousiaste hond en hebben haar geadopteerd.
In het begin was Phoebe ons flink aan het uitproberen wat er allemaal wel en niet kon, zoals op de bank springen, zo hoog mogelijk tegen ons opspringen, speels in onze enkels bijten of aan onze schoenveters. Maar al snel begon ze haar plekje te vinden en onze regels te begrijpen, want ook al is ze wat ondeugend, ze luistert erg goed!
Door Phoebe komen we wel aan onze beweging, want wat heeft ze een energie! Ze vindt het ook heerlijk om naast de fiets te lopen, dus dit doen we dan ook regelmatig.
Wij zijn ontzettend blij dat we Phoebe hebben mogen adopteren en we genieten van haar.

Groetjes,
Michał & Mariëlle

Karolinka8
Karolinka7
Karolinka6
Karolinka5
Karolinka4
Karolinka3
Karolinka2
Karolinka1
previous arrow
next arrow
Karolinka8
Karolinka7
Karolinka6
Karolinka5
Karolinka4
Karolinka3
Karolinka2
Karolinka1
previous arrow
next arrow
Shadow