Joska (Joke)

Onze adoptie van Joska is een groot succes! Joska is nu over haar angsten van het begin heen. Ze heeft zich ontpopt als een trouw aanhankelijk hondje. Het liefst wil ze gewoon de hele dag door dicht bij je zijn. Verder is ze prima gezond, ze geniet van haar brokjes en is ook wat aangekomen, haar vachtje glanst als een spiegel!
Vorige week is ze voor het eerst een week uit logeren geweest bij mijn zuster i.v.m. een vakantieweek. Ook dat is heel goed gegaan; ze past zich makkelijk aan en is vrolijk. Natuurlijk was ze wel blij ons weer terug te zien!
Wij zijn verbaasd over haar intelligentie, het feit dat ze zo goed luistert en ook dat ze zo rustig is, zo ontspannen! We kunnen ons soms niet goed voorstellen dat ze zo van de straat komt. Het enige waaraan je dat kunt merken nog is dat ze een beetje bangig is van kinderen. Ze is gepest op straat natuurlijk! In het begin was die angst extreem, maar ook dat verdwijnt van lieverlee.
Dus een succesverhaal en het geeft onszelf ook een goed gevoel dat we Joska op deze manier nog een tweede kans op een plezierig leven kunnen geven!

Hartelijke groet van Hans en Chris.

Kwibus1