Ira

Goeiemorgen Karin, en natuurlijk iedereen van Dutchy Adoptions.

Het is nu 10 dagen geleden dat wij IRA in Apeldoorn hebben opgehaald.
Het is gewoon een schot in de roos geweest om IRA te adopteren.
Het is een lieve, zeer sociale en welopgevoede hond.Bij het ophalen sprong ze meteen in onze auto op de achterbank, toenwijgingen zitten lekte ze ons één keer aan onze oren, ging liggen en heeftde heleweg naar Eindhoven geslapen. We vroegen ons onderweg af: hebben wij eenhond opgehaald.
Ze wilde in Eindhoven aangekomen niet meteen haar behoefte doen, om 8uur niet maar ’s nachtsom 12 uur ook nog niet. Heb haar in de serre gelaten die ik gescheidenvan de keuken heb met een hekje.Maar hopen dat ze niets in huis zou doen. ’s Morgens rond 6 uur most ikzelf naar de WC en IRA zat achter ’t hekje, zo van, nou moet ik toch nodig baasje, ik keek de serre in
en ze had helemaal niets in de serre gedaan.
Daar was ik wel blij mee en zeer trots op het hondje. Ben meteen methaar uitgegaan en ze deed netjes op de daarvoorbedoelde plaatsen haar behoefte…………………..super!!!
Als we aan tafel gaan om te eten gaat ze uit zichzelf in de mandliggen……………we konden ons ogen niet geloven…weer super.
Ze wil met alle andere honden vriendschap sluiten enspelen………………gromt een andere hond, dan draait ze zich om enzoektgeen confrontatie.
Ze is heel aanhankelijk en deelt regelmatig likjes en pootjes uit. Zeis helemaal bezeten van een bal en komt daar ook mee aandravenals we thuis op de plaats zijn en laat de bal voor je voeten vallen ofals je je hand ophoudt laat ze de bal in je hand vallen.Dit heeft ze niet van ons geleerd, dus ze heeft in Polen toch een baasgehad waar ze iets van geleerd heeft.
Ze is bescheiden met eten, niet gretig vlug de bak leegeten, maar opgemakje eten. Heeft niks met beloningsbrokjes of koekjes.
Is absoluut niet veeleisend en een zeer dankbaar beestje. Ze moet nogwat Nederlandse commando’s leren maar ze begrijpt heelveel zonder haar te commanderen, ze luistert gewoon op bewegingen dieje maakt……………ongelofelijk.

M.a.w we zij zeer verguld met IRA en zijn blij dat jullie ons de kanshebben gegeven haar te adopteren.

Veel groetjes vanuit Eindhoven,

Ria en Joep Schouten, en een lik en poot van IRA.

Ira9
Ira8
Ira7
Ira6
Ira5
Ira4
Ira3
Ira2
Ira1
previous arrow
next arrow
Ira9
Ira8
Ira7
Ira6
Ira5
Ira4
Ira3
Ira2
Ira1
previous arrow
next arrow
Shadow