Koenraad (Gaudhi)

Hallo Gidea & Dutchy Adoptions,

Het is nu dik een jaar geleden dat wij Gaudhi adopteerde via de website. Sindsdien heet hij Koenraad en heeft hij, na 2 stressvolle eerste 2 weken, zijn hart aan ons gegeven. Inmiddels zijn veel van zijn angsten en onwennigheden verdwenen. Zo was hij in het begin bang om het huis binnen te gaan, vond ieder vorm van elektronica apparatuur eng, aan de riem lopen lastig, het geluid van regen tegen de ramen angstig en bliksem en onweer (en vuurwerk) een hel. Onweer vind hij nog steeds wel lastig, net als de stofzuiger; hij wilt dan verdwijnen in een hoekje. Gelukkig gaat het steeds beter en gaat hij steeds vaker rustig liggen.

Philip (onze eerste hond) had iets meer tijd nodig om aan Koenraad te wennen. Koenraad voelde zich vrij snel thuis en dat betekent dat we allen familie zijn. Die behandelt hij respectvol en sociaal. Echter, een hond is om mee te stoeien. Dus pacifist Philip heeft pech, of hij wilt of niet, zijn poten belanden in de bek van Koenraad. Philip leert steeds beter direct van zich af te bijten of in het stoeien mee te gaan. Een gevecht heeft nog nooit plaats gevonden. Philip is een stuk zelfverzekerder geworden en rustiger, sinds Koenraad er is. Het blaffen uit eenzaamheid is verdwenen.

Koenraad is een fantastische hond, een knuffelkont, een wildebras, een waakhond, een hond die onrust corrigeert (…ook kinderen. Hij weet nu hoe hij hierop moet reageren en leert dat mensen honden anders behandelen, dan dat ze zouden moeten.), zeer respectvol is en gehoorzaam. We zijn jullie dan ook zeer dankbaar voor het opvangen van hem, de goede zorg, de manier waarop jullie ons hebben geholpen de juiste hond bij Philip te vinden en dat wij nu iedere dag een stuk vrijheid, gezelligheid en onvoorwaardelijke liefde mogen hebben. Echt ontzettend bedankt!

Vriendelijke groeten,

Jurriaan & Floor
en natuurlijk Philip & Koenraad

Gaudhi5
Gaudhi3
Gaudhi2
Gaudhi4
Gaudhi1
previous arrow
next arrow
Gaudhi5
Gaudhi3
Gaudhi2
Gaudhi4
Gaudhi1
previous arrow
next arrow
Shadow