Frank

Frank
Frank is lief cool
Braaf En leuk
Xxxx max

Frank is een hele lieve, leuk, brave en ondeugende hond
Hij vindt het heel leuk om met ons in het weiland te spelen en is heel afhankelijk van mij. En hij weet al goed wat wel en niet mag en probeert het toch nog stiekem te doen zoals: als wij op de trampoline zitten en dan wil hij komen maar dat mag niet en springt dan toch over het hek heen.

Hoi iedereen
Met Frank gaat het uitstekend. Hij is goede maatjes met onze kat die wij op de camping hebben gevonden als kitten en nu dus ook deel uitmaakt van het gezin. Met Frank en de kinderen gaat alles prima. Ze zijn de beste maatjes.
Frank is heel waakzaam en enorm ondeugend.
Wel is Frank een beetje angstig als er mannen binnenkomen maar dit gaat inmiddels ook al een stuk beter. Frank vind spelen enorm leuk om te doen. Hij is een enorme goede voedselzoeker en weet ook altijd wel iets te vinden. Tegenwoordig heeft hij een partner in crime (de poes) want deze kan op de aanrecht springen, wat Frank dus gelukkig niet kon, en we hebben dus al enkele avondmaaltijden zonder vlees gehad omdat dit door poes en Frank zijn verorberd. Het lag namelijk op de aanrecht te ontdooien. Of het nu ingepakt zit of niet daar hebben deze boeven geen problemen mee. Tegenwoordig hebben we een broodtrommel op de aanrecht om onze spullen veilig in te bewaren zodat we zelf ook nog iets te eten hebben als we ‘s-avonds weer thuis zijn.

Heel veel liefs van Judith Jacco Mellanie en Max en natuurlijk Frank en Baghera Jay (poes)

Frank3
Frank2
Frank1
previous arrow
next arrow
Frank3
Frank2
Frank1
previous arrow
next arrow
Shadow