Flow (Floortje)

In januari werd onze hond Fire ziek en twee dagen later moesten we haar laten inslapen. Nierfalen, een hele schok. De andere hond die we in huis hadden is van onze dochter en schoonzoon en die stonden op het punt om te verhuizen naar hun eigen huis.
Geen hond in huis, dat was een aardig schrikbeeld.
Dus op internet gezocht of er iets te vinden was.
Zo kwamen we op een site die heette “baasje gezocht.nl”.
We wilden wel weer een labrador, daar zijn we goed mee bekend en Storm ging dan wel verhuizen, maar zou toch ook nog vaak hier zijn. Zeker als zijn baasjes moeten werken.
En ja hoor daar was een lief koppie, meteen gebeld, maar helaas die was al weg, maar gelukkig kwamen we er weer één tegen en weer gebeld.
Jaa…..nog beschikbaar en na telefonisch contact hebben we afgesproken om te komen kijken.
Het was meteen raak wat ons betreft, eerst even een stukje gaan wandelen met de mensen die haar opgevangen hadden en met Storm. Wij hadden geen twijfel meer en wilden haar graag meenemen.
De reis terug naar huis was om te lachen, Storm had zo iets van “wat doet die hond in mijn auto?” en besloot om te blijven zitten en heel arrogant te blijven kijken.
Gelukkig is van Enschede naar Amstelveen een heel eind rijden en na een uur dacht hij “ik ga er maar bij liggen”.
Thuis hebben ze goed kennis met elkaar gemaakt en nu zijn het dikke maatjes!!

Flow (zo hebben we haar genoemd) was een stevige meid die flink af moest vallen.
Maar bij de dierenarts bleek dat ze goed gezond is en dat ze behalve wat afgesleten tandjes en oorontsteking het leven weer vrolijk tegemoet kan zien. Gewoon lekker lopen en goede voeding geven, zei de dierenarts en dan gaat het met het gewicht wel weer de goede kant op.
En inderdaad nu, een half jaar later, is ze al tien kilo afgevallen en een heel stuk fitter geworden. Ze springt nu ook zelf in de auto. Vindt het heerlijk om te rennen. En vindt een flink stuk wandelen ook geen probleem meer.

Het is ook verbazingwekkend hoe snel ze de Nederlandse commando’s is gaan begrijpen. Ze keek wat Storm deed en deed dat na. En nu Storm hier niet meer woont is het geen probleem, ze beheerst alle Nederlandstalige commando’s, is helemaal gek van haar baasje. Wil de hele dag met hem mee, vindt het niet erg als ze soms even in de auto moet wachten. Maar ook alleen thuis blijven is geen probleem voor haar, gezellig met de radio aan.

Ze heeft één grappige afwijking!! Als ze eet mag de baas niet lopen of bij haar in de keuken zijn, nee……hij moet op zijn eigen stoel zitten anders eet ze niet.
En wie hier op visite komt, wil dit wel eens zien en moet er om lachen.
Ze neemt een hap, loopt de kamer weer in. Ja..hij zit nog. Gaat weer terug, neemt weer een hap en komt om het hoekje kijken. Ja….hij zit nog steeds en besluit dan haar bak leeg te eten.
Kortom een hond waar we heel veel plezier aan beleven, dank je wel Dutchy Adoptions. Voor al jullie goede werk, zo kunnen een hoop mensen deze honden een tweede kans geven op een leuk en fijn leven.

Hans en Ankie Christiaanse

Floortje10
Floortje9
Floortje8
Floortje7
Floortje6
Floortje5
Floortje4
Floortje3
Floortje2
Floortje1
previous arrow
next arrow
Floortje10
Floortje9
Floortje8
Floortje7
Floortje6
Floortje5
Floortje4
Floortje3
Floortje2
Floortje1
previous arrow
next arrow
Shadow