Raafje (Fifi)

Hallo allemaal van Dutchyadoptions!
Raafje is nu bijna een jaar bij ons en we zijn superblij met haar.
Het is een ontzettendaanhankelijk hondje wat heel erg geniet van aandacht. Ze houdt echt meer van aaien dan van eten! Nou zo’n hond heb ik nog nooit gehad. Ze is heel vrolijk en makkelijk in de omgang. Ze ziet er supervertederend uit. Zelfs mijn man valt voor haar charmes!
Ik ben echt gek op dr en mn huisgenoten ook.
En wat ook super is (hoewel ze ook alleen heel goed had gekund omdat ze dan geen aandacht had hoeven delen) Miipmiip mijn Spaanse hond en Raaf zijn zo een leuk setje! Die houden echt van elkaar. Raafje was aanvankelijk wel nogal dominant maar nu de rangorde duidelijk is hoeft ze miet meer bazig te zijn ….ze lopen gezamenlijk te struinen buiten. Dagen elkaar uit om samen aan een sok te trekken. Liggen samen op de bank en gaan samen achter de hazen aan…….en bij dat laatste moet ik het allereerste en enige minpuntje vermelden…..Van podenco Miipmiip wist ik dat het een hazenjager was maar zij is vreselijk goed onder appel…van Raaf wist ik niets en ik had niet verwacht dat zij hazen jaagt. Het gevolg is nu dat ik haar over het algemeen niet los kan laten rennen.
Maar weet je, ze vindt het niet erg om aangelijnd te zijn…ze is zo graag bij je en zo blij als ze mee mag of als ze op schoot mag zitten. En als je haar vergeet te aaien graait ze net zo lang naar je hand tot je weer verder gaat! Zo grappig…..je moet echt opstappen als je er geen zin meer in hebt haha! Om iedereen een fijne jaarwisseling te wensen had ik deze foto gemaakt gewoon op de bank. Je ziet ze bijna denken: hm dit is best gek maar als jij er ok mee bent en het lijkt je een goed idee dan doen we het…..! En daarom hou ik zo veel van honden. Het vertrouwen wat je krijgt, zucht, zooo lief!!
Dank jullie wel voor dit geweldige dier! Dank jullie voor jullie fantastische werk!

Hartelijke groet van Suzanne en Raafje.

Fifi1