Chuck

Hallo Karin,

Ik wou je even op de hoogte brengen van hoe het met Chuck gaat. Ik kan je vertellen hij is een lot uit de loterij! Hij is zo zoet.

Toen we hem mochten ophalen viel mij gelijk op dat hij rustig in de bench lag te wachten en tijdens het spelen meer de omgeving aan het bekijken was, dan met de andere honden bezig. Heel rustig en fijn. De autorit ging ook goed. Netjes tussen mijn benen op de grond wachten en liggen (we hadden nog meer mensen uit Voorburg meegenomen met de rit)

Hebben we eerst een flink stuk gewandeld om aanelkaar te wennen (maar dat ging gelijk al best) en dan naar z’n nieuwe thuis waar de grootste gebeurtenis van de dag was: de trap! Na een beetje tegen sputteren ging hij zelf (terwijl we hem vast hadden) rustig omhoog. En nu is het de gewoonste zaak van de wereld traplopen. Doet hij rustig, en alleen als ik erbij ben. Zelf durft ie het nog niet, maar dat is wel makkelijk. Gelijk geleerd dat de bank van mij is en de mand voor hem. De eerste nacht heeft hij in een bench geslapen zonder problemen. Ik heb hem niet gehoord en tot nu toe (ik laat hem ook vaak uit) lijkt hij nog niks in huis te doen.

Gister flink gewandeld, geborsteld en bij mijn ouders op visite (die zijn ook leuk, want dan krijgt hij ook een snoepje) en een auto rit waarbij hij op de achterbank moest blijven. Alles zonder problemen. Het wandelen in de duinen Meijendel vond hij geweldig en heeft dan ook heerlijk geslapen vannacht. We zijn al een beetje begonnen met commando’s leren. Zo stopt hij nu bij elke straatrand tot hij over mag lopen van mij. En zijn we begonnen met het voorkomen en het zitten. Hij pakt het erg snel op allemaal. Over 2 weken beginnen we met cursus

Ik wil jullie enrom bedanken voor deze schat van een hond en ik denk dat het allemaal zeker goed komt. (hij ligt nu te snurken onder de tafel van z’n ochtend wandeling)

Groeten Giselle

Chuck1
Chuck2
Chuck3
previous arrow
next arrow
Chuck1
Chuck2
Chuck3
previous arrow
next arrow
Shadow