Nora (Bubbles)

Hoi,

Met Nora gaat het nog steeds erg goed.
Ze voelt zich hier al helemaal thuis en is ook al helemaal gewend aan ons ritme.
Het alleen thuis blijven gaat ook zonder problemen.
Het zindelijk worden gaat ook erg goed, sinds 2 dagen geen ongelukjes meer binnen! zelfs niet meer in de tuin gepoept, maar alleen tijdens het wandelen.
Met de kat gaat het veel beter, hij vindt het toch wel erg gezellig. Hij gaat steeds gezellig mee wandelen als we Nora gaan uitlaten.
Nora en de kinderen zijn nog steeds dol op elkaar. We hebben een fietsmand voor Nora gekocht, ze mag dan gezellig mee op de fiets om de kinderen uit school te gaan halen. Dat vindt ze echt heel leuk, ze kan dan niet wachten tot de kinderen naar buiten komen. Ook alle aandacht van de andere wachtende ouders/opa’s/oma’s vindt ze erg leuk! De kinderen hebben haar ook al trots aan hun juffen en klasgenootjes laten zien.
Ook heeft ze kennis gemaakt met de kat van mijn ouders en de hond van mijn zusje en ook dat klikte goed.
We zijn haar aan het trainen volgens de klicker methode en dit gaat erg goed. Zodra ze het klikje hoort begint ze al hard te kwispelen en wacht ze op haar koekje of een aai. Ze is een slim hondje wat snel leert. Maar als ze echt geen zin heeft doet ze het ook echt niet, lekker eigenwijs! Maar daar houden we wel van, er moet wel iets in zitten.
Het gaat gewoon erg goed, beter kan eigenlijk niet.

groetjes Suzan, Jurgen, Nica en Maren

Bubbles2
Bubbles1
previous arrow
next arrow
Bubbles2
Bubbles1
previous arrow
next arrow
Shadow