Lobke (Biala)

Sinds vier weken loopt in ons huis een erg lief, wit hondje met ook nog een prachtig koppie, waar we stapelgek op zijn. Van Polen naar Friesland is een hele stap voor zo’n klein hondje en dus waren de eerste weken om te wennen aan alle nieuwe dingen. De eerste nacht is ze stokstijf in haar mandje blijven liggen, nog helemaal onthutst van de lange reis en alle mensen.

Maar ondertussen eet Lobke al lekker prakjes en brokjes, vindt autorijden interessant, slaapt braaf in de bench, blaft niet, houdt ons nauwlettend in de gaten, is altijd blij als ze ons ziet, wil altijd knuffelen, geeft constant pootjes, staat op de achterpootjes om maar aangehaald te kunnen worden of om bescherming te zoeken.

Wandelen is een hele uitdaging. In een rustige omgeving gaat het goed, maar o wee als er te veel enge geluiden zijn. Dan wordt ze erg bang en dat heeft al geresulteerd in een ontsnapping uit het tuigje. Ze heeft nu een ‘harnas’ waaruit ontsnappen onmogelijk is. Ook aan de gladde laminaatvloer moet nog gewerkt worden, maar elke week zien we vooruitgang. Het gaat met hele kleine stapjes, maar dat hindert niet, we hebben alle tijd.

Kortom: we zijn erg blij met onze super knuffelkont!! Met dank aan Dutchy Adoptions, Magda van het asiel in Krotoszyn en alle vrijwilligers daar.

Biala9
Biala8
Biala7
Biala6
Biala5
Biala4
Biala3
Biala2
Biala1
previous arrow
next arrow
Biala9
Biala8
Biala7
Biala6
Biala5
Biala4
Biala3
Biala2
Biala1
previous arrow
next arrow
Shadow