Beau (Bea)

Met Bea, die inmiddels Beau (zeg Bo) heet, gaat het erg goed. Ze is één bolletje vrolijkheid, enthousiasme en knuffels, en wij zijn dol op haar! Ze is ook echt een clowntje en brengt mij regelmatig aan het lachen.
Gentle heeft in het begin meerdere pogingen moeten ondernemen om vriendjes te worden maar inmiddels gaat dat hartstikke goed. Met spelen is Beau eigenlijk iets te wild voor Gentle, maar ze hebben het zeker gezellig samen!
Ook de katten moesten even wennen, want die wilden ook liever niet met haar spelen.. Nu is het voor haar duidelijk dat zij de “baas” zijn in huis, en ze heeft daar ook alle respect voor. s ‘Avonds lopen we vaak gezellig met zijn allen het laatste rondje.
Lange wandelingen in het bos zijn favoriet en ze houdt van lekker rennen. We hebben wel eerst even wat tijd moeten steken in leren autorijden (eng!), maar nu springt ze enthousiast de auto in. J Ze loopt al los in het bos en hoewel ze dan vooruit rent, houdt ze mij goed in de gaten en volgt de door mij aangegeven route. We hebben veel getraind op komen als ik fluit en dat gaat al heel goed, ze is erg slim en leert snel.
Ze is speels, vindt het ook heerlijk om met de tennisbal in de tuin te spelen en springt dan met 4 poten tegelijk de lucht in om hem op te vangen. In huis is ze verder erg rustig en ligt ze het liefst in je armen te knuffelen.
Ze is ook al een paar keer mee geweest op uitstapjes en gedraagt zich dan grotendeels keurig. Aan de lijn vertoont ze soms nog wel ongewenst gedrag als we andere hondjes tegenkomen. Ik ben haar nu hierop aan het trainen en ze gaat met sprongen vooruit. Verder lijkt ze het erg gezellig te vinden om mee op stap te mogen. Het is een mooie meid en ik wordt dan ook vaak aangesproken door mensen. Ze geniet dan echt van alle aandacht en knuffels die ze krijgt.
Kortom het is een ontzettend lief, vrolijk, grappig, pittig, nieuwsgierig, slim, speels, karaktervol mooi meisje met een hart van goud en heel veel liefde te geven. Ik heb er een geweldig hondje aan en ik zou haar voor geen goud meer willen missen.

Bea15
Bea14
Bea13
Bea11
Bea12
Bea10
Bea9
Bea8
Bea7
Bea6
Bea5
Bea4
Bea3
Bea2
Bea1
previous arrow
next arrow
Bea15
Bea14
Bea13
Bea11
Bea12
Bea10
Bea9
Bea8
Bea7
Bea6
Bea5
Bea4
Bea3
Bea2
Bea1
previous arrow
next arrow
Shadow