Alessa

Begin januari kwam Alessa in ons gezin via Dutchy Adoptions. Na twee dagen deed ze gelukkig haar behoeftes niet meer in huis. In het begin was ze ook erg onrustig als ze meeging met de auto. Dat is nu beter.

In korte tijd heeft Alessa al veel geleerd, zoals commando’s zitten, liggen en zelf in de bench gaan als we gaan eten. Alessa is heel sociaal met mensen, andere honden en puppy’s. Alleen met katten wordt ze onrustig. Sinds een paar weken loopt ze al los in het hondenuitlaatgebied en luistert goed, tenzij ze aan het graven is. Ze kan goed met kleinkinderen en met andermans kinderen omgaan.

Na zes weken kan ik niet anders zeggen dat Alessa een superlieve hond is. Buiten is Alessa heel erg alert op alles wat rondom haar gebeurt. Binnen in huis is het de omgekeerde wereld en is ze heel rustig. De komende tijd gaan we verder met opvoeden en hopen vele jaren plezier van haar te hebben.

Bijgevoegd een foto van Alessa, die over een bruggetje loopt. Dankzij de Dutchy Adoptions hebben jullie Alessa over de brug geholpen van Polen naar Nederland.

Met vriendelijk groet,

Corry Wijnia-van Eck

Kwibus1