Galax1
Hondenpootjes
ZACK

Geboren: 2018
Geslacht: reu
Hoogte: 49 cm

Zack is een erg vrolijke en actieve hond. Hij houdt van rennen en spelen! Zack kan heel geconcentreerd zijn op zijn baasje en kan ook luisteren. Hij is erg mild en onderdanig richting mensen. Uiteraard heeft hij nog wat lessen nodig voor gehoorzaamheid maar hij zal dit zeker goed kunnen leren met spel en andere taken.
In het begin dat hij in het asiel was, was Zack heel bang en wilde niet aan de lijn lopen. Je kon aan hem zien dat hij slecht behandeld was. Maar stap voor stap maakt hij vooruitgang. Nu houdt hij ervan om aan de riem te lopen, is gek op mensen en kinderen. Alhoewel oudere kinderen een betere match voor hem zijn want vanuit zijn blijdschap en enthousiasme kan hij wel springen. Tijdens wandelingen accepteerd hij andere honden, hij daagt ze niet uit en reageert zelf ook niet wanneer een andere hond dat wel goed.
Zack is een gevoelige hond maar ook een hele positieve hond die graag iemand zijn kameraadje wil worden!

Achtergrond

Zack verblijft sinds 1 april 2021 in het asiel in Brodziszewo. Hij was op straat gevonden, gebracht naar een wachtstation en had van daaruit ook gelijk een thuis gevonden. Maar helaas bleek dat hij niet goed werd verzorgd. Een vrouw die in de buurt woonde constateerde dat Zack de hele dagen (ook in de winter) doorbracht op het balkon van het gezin. De mensen bleken niet verantwoordelijk te zijn en problemen te hebben met alcoholgebruik. Toen Wanda dit telefoontje kreeg, greep ze gelijk in door het wachtstation voor honden te bellen en vroeg een interventie voor Zack aan. Zij bezochten de familie en namen Zack weer mee. Een vrijwilliger (Paulina) van Wanda pikte hem op en heeft hem gebracht naar Brodziszewo.

REAGEER

  De velden met (*) zijn verplicht

  Slide
  PlayPlay
  Zack2
  Zack3
  Zack1
  previous arrow
  next arrow
  Slide
  Zack2
  Zack3
  Zack1
  previous arrow
  next arrow
  Shadow