Galax1
Hondenpootjes
TEDDY

Geboren: 2014
Geslacht: reu
Hoogte: klein

Teddy is een leuk, actief en aanhankelijk hondje. Hij is niet zo’n voorstander van optillen maar zit wel graag op je schoot of bij je op de bank. Hij is het liefst de hele tijd bij zijn baasje en zoekt daarom ook een huisje waar hij niet al te veel alleen thuis moet blijven. Teddy geniet van lange wandelingen, heel hard rennen, het water ingaan, speuren en gewoon buiten lekker actief zijn. Alhoewel hij het ook erg leuk vind om achter wild e.d. aan te gaan, reageert hij wanneer je hem tijdig roept ook goed op zijn naam.
Teddy kan goed overweg met andere honden. Hij verblijft in een gastgezin met nog 2 andere honden en gaat tevens mee met de uitlaatservice waar hij in een groep honden loopt. Wanneer Teddy losloopt past hij zich goed aan in een roedel maar als hij aan de lijn zit vind hij de kennismaking met andere honden nog wel spannend en kan dan nog gaan blaffen naar ze. Omdat Teddy soms nog wel een beetje onzeker kan zijn, zoekt hij een rustig huisje. Hij is verder een slim hondje dat graag met je wil werken en dingen snel oppakt.

Achtergrond

Teddy verbleef in het asiel in Rusiec maar kwam in 2017 naar Nederland toe. Hij was geadopteerd maar helaas moesten zijn eigenaars verhuizen en was het niet toegestaan honden te houden in hun nieuwe huis. Teddy zoekt daarom nu opnieuw een goed thuis maar vooral ook een blijvend huisje!

REAGEER

  De velden met (*) zijn verplicht

  Teddy10
  Teddy9
  Teddy8
  Teddy7
  Teddy6
  Teddy5
  Teddy4
  Teddy3
  Teddy2
  Teddy1
  previous arrow
  next arrow
  Teddy10
  Teddy9
  Teddy8
  Teddy7
  Teddy6
  Teddy5
  Teddy4
  Teddy3
  Teddy2
  Teddy1
  previous arrow
  next arrow
  Shadow