Galax1
Hondenpootjes
DAISY

Geboren: 2020
Geslacht: teefje
Hoogte: 42 cm

Daisy is een lief en blij hondje. Ze is slim en leert snel. Ze vindt het heerlijk om achter een balletje aan te rennen, en komt het ook weer vrolijk terugbrengen. Ze is heel sociaal naar andere honden toe, en speelt graag met ze. Ze kan al aan de riem lopen en als ze je kent ook loslopen in het park/bos. Op straat vind ze verkeer zoals auto’s/fietsers nog een beetje eng en moet ze daar nog wat meer vertrouwd mee raken. Ze is een beetje angstig en schrikt daarom makkelijker maar haar nieuwsgierigheid overwint het ook vaak. Daisy kent al wat commando’s zoals zitten, af, op je kleed, in je mand. Met visite kijkt ze eerst de kat uit de boom maar al heel snel is ze dolenthousiast en blij, ook met kinderen.
Daisy is erg gesteld op gezelschap en vind het nog een beetje lastig om alleen achter te blijven maar maakt al zeker vooruitgang met het trainen daarin. Met katten wil ze iets te graag spelen, ze doet ze niets maar een kat die wegrent vind ze wel erg leuk.

Achtergrond

Daisy verblijft sinds 9 april 2022 in het asiel in Brodziszewo. Ze is samen met Snowy door een mevrouw naar het asiel gebracht die Wanda informeerde dat de honden bij een oudere mevrouw woonde die niet meer in staat was om voor ze te zorgen.

Daisy verblijft inmiddels in Nederland waardoor ze ook te bezoeken is voor een kennismaking.

REAGEER

  De velden met (*) zijn verplicht

  Slide
  SpelenPlay
  Slide
  SpelenPlay
  Slide
  SpelenPlay
  Snowy_Daisy13
  Snowy_Daisy2
  Snowy_Daisy1
  Daisy2
  Daisy1
  Daisy6
  Daisy5
  Daisy4
  Daisy3
  previous arrow
  next arrow
  Slide
  Slide
  Slide
  Snowy_Daisy13
  Snowy_Daisy2
  Snowy_Daisy1
  Daisy2
  Daisy1
  Daisy6
  Daisy5
  Daisy4
  Daisy3
  previous arrow
  next arrow
  Shadow