Adoptie op afstand – informatie

Voor de honden in deze rubriek zoeken wij adoptiegezinnen op afstand. Dat houdt in dat u een hondje financieel kunt adopteren. Wanneer u een hond op afstand steunt, kunnen wij daarvan de kosten dekken voor deze hond.
Hiermee worden de jaarlijkse inentingen, ontvlooien/ontworming en de kosten voor het voer betaald. We vragen een maandelijkse bijdrage van € 5,-
Wanneer u meer wilt doneren per maand, worden daar de eventuele medische kosten van betaald. Als uw hond geen medische kosten heeft, dan gaat dit bedrag naar een andere hond toe die het wel nodig heeft.

In de asiels verblijven gemiddeld zo’n 600 honden. Sommige honden verblijven hier lang omdat ze weinig kans op adoptie hebben door bijv. een medische aandoening of door hun leeftijd.
Weer andere honden zijn niet geschikt om geadopteerd te worden omdat ze agressief gedrag vertonen, te angstig zijn of soms zelfs helemaal niet gesteld zijn op aandacht van mensen. Deze honden voelen zich vaak juist thuis in een roedel honden en een omgeving waar niet veel van ze word verwacht.
Voor deze groep honden die lang in het asiel verblijven is er extra aandacht en word er zoveel mogelijk geprobeerd een thuis voor ze te creëren waarbij ze ook ruimte hebben om te spelen (met andere honden).
Om dit mogelijk te maken is het voor deze honden is het dan ook fijn als ze iemand hebben die hun op afstand wil steunen.

U kunt bij elke hond op de foto klikken waarna u op een pagina met meer informatie komt. Op deze pagina vind u ook direct een knop om u aan te melden voor Adoptie op afstand.
Na het adopteren van uw hond, krijgt u van ons een foto thuis gestuurd en houden we u ook regelmatig op de hoogte over het wel en wee van uw hond.
Als u nog vragen heeft kunt u een email sturen naar: info@dutchyadoptions.com

Adoptie op afstand