Voor alle honden hieronder zijn we op zoek naar een liefdevol adoptiegezin.

Stanley.
 Naam: Stanley
.
 Leeftijd: 6 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 50 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Stanley is een zachtaardige en milde hond. Hij houdt van aandacht. Alleen bij vreemde mensen is hij in het begincontact nog wel wat verlegen. Speelgoed begrijpt hij niet helemaal maar kan wel enthousiast zijn en kroelen vind hij geweldig. Stanley kan goed mee in de auto, is zindelijk, kan even alleen zijn en kan erg goed aan de riem lopen. Hij kent de commando's zit en lig. Stanley is wat onzeker waardoor hij wat sneller schrikt, hij zoekt dan ook een rustig thuis. Stanley kan goed overweg met andere honden en katten.

Stanley verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.

Ziggy.
 Naam: Ziggy
.
 Leeftijd: 2 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: 30 a 35 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter: Ziggy is een vrolijk en leuk hondje.
Hij heeft niet zo'n beste start gehad en was als pup zijnde al in het asiel beland. Nu is hij volwassen en zoekt weer opnieuw een baasje. Ziggy is erg baasgericht, hij moet alleen nog leren om vreemde mensen te vertrouwen, met name mannen is hij nog erg bang voor. Ziggy kan goed aan de riem lopen en ook loslopen in bijv. het bos kan hij goed. Ziggy gaat dan ook graag wandelen en kan tevens goed apporteren. Hij luistert goed en kent al een paar basiscommando's zoals zit en geef poot. Ziggy kan goed overweg met andere honden en vind hij ook erg leuk met ze te spelen.

Ziggy verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.

Lizzy.
 Naam: Lizzy
.
 Leeftijd: 1,5 jaar
.
 Geslacht: teefje
.
 Hoogte: klein
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Lizzy is de moeder van Ricky en Marty, ze zijn samen in het bos gevonden. Lizzy is een heel lieve hond die erg sociaal, vrolijk en speels is. Lizzy kan al goed aan de riem lopen en ook loslopen in bijv. het park/bos. Ze is een allemansvriend, houdt van knuffelen en ligt graag bij je op de bank. Ook kan ze goed met kinderen. Lizzy kan tevens goed met andere honden overweg.

Lizzy verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar ze ook te bezoeken is.

Toni.
 Naam: Toni
.
 Leeftijd: 1 jaar
.
 Geslacht: reu
.
 Hoogte: ong. 47 cm
.
..Foto's & film 
.
..
     Reageer

.
Karakter:
Toni is een rustige jonge hond. Hij is erg op mensen gericht, vind iedereen gezellig en houdt ontzettend veel van knuffelen. Wel is Toni een tikkeltje onzeker maar zoekt dan steun bij zijn baas. Toni is al zindelijk, kan aan de riem lopen en tevens loslopen in bijv. het park/bos. Hij luisterd heel goed en kan ook prima mee in de auto, hij blijft dan rustig. Toni kan goed overweg met alle honden en ook met katten.

Toni verblijft in een opvanggezin in Nederland, waar hij ook te bezoeken is.